Bewoner neergeschoten bij woningoverval Poortugaal

Bij een woningoverval aan de Wilhelmina Geevestraat hebben de overvallers maandagavond laat een schot gelost richting een bewoner. Die raakte daarbij gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De overvallers gingen ervandoor.

Vier mannen probeerden rond 23.55 uur de woning binnen te dringen. Een van de overvallers loste daarbij het schot. De daders hebben geen buit gemaakt en zijn er vandoor gegaan. De politie zocht nog in de omgeving maar niemand werd meer aangetroffen.

De politie is een onderzoek gestart naar de verdachten en zoekt in en rondom de woning naar sporen. Heeft u informatie of camerabeelden? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]