Auto vliegt in brand direct na wegrijden

Een automobilist die weg wilde rijden met zijn auto op de parkeerplaats van een autobedrijf aan de Faradayweg, moest snel maken dat hij uit z’n auto weg kwam. Nadat de bestuurder wegreed, vloog de auto direct in brand. De brandweer heeft de brand geblust.

Hoe het kon gebeuren dat de auto direct ontvlamde, is niet bekend. Volgens het autobedrijf was de auto defect. “Een berger kwam de defecte auto ophalen. Toen de berger de auto startte is de auto in brand gevlogen.” Een auto die vlak bij de auto geparkeerd stond raakte eveneens beschadigd. Bij de brand kwam veel rook vrij die over bedrijventerrein de Halfweg trok.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]