a15Verkeer

A15 week eerder terug naar drie rijstroken

In de periode van 20 juni tot 11 juli zijn op de A15 tijdelijk in beide rijrichtingen twee rijstroken beschikbaar in plaats van drie. Dit is nodig om werkzaamheden voor knooppunt Rozenburg veilig uit te kunnen voeren. Een week eerder dan gepland, brengt Rijkswaterstaat ter hoogte van Rozenburg de derde rijstrook op de A15 weer terug.

Ook afrit 14 Rozenburg-Centrum van de A15 uit Europoort gaat weer open. Afgelopen week is deze al enkele momenten open geweest. Voor het openstellen is van zaterdag 10 juli 22.00 uur tot zondag 11 juli 08.00 uur de A15 ter hoogte van Rozenburg afgesloten.

De A15 richting Europoort is dicht tussen oprit 15 Welplaatweg en de Thomassentunnel, inclusief alle tussenliggende op- en afritten. De A15 richting Rotterdam is afgesloten tussen oprit 12 Brielle en afrit 14 Rozenburg Centrum. Het verkeer wordt omgeleid via de Calandbrug, Droespolderweg en Botlekweg (in beide richtingen)

Bericht: Rijkswaterstaat

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Reageer

More in:a15

Ook interessant