groenewoudHandhavingHoogvlietpolitiespijkenisse

15-jarige met mes aangehouden bij skatepark Groenewoud

Twee boa’s hebben op de Iepenlaan in Spijkenisse een 15-jarige jongen uit Hoogvliet aangehouden nadat deze ervandoor gingen na een melding van een vechtpartij op het nieuwe skatepark aan de Iepenlaan. In de bosjes vlakbij hem werd een mes gevonden.

De boa’s waren op weg naar een melding van een vechtpartij. Vlak voordat ze aankwamen, zagen ze een paar jongens wegrennen. Eén van hen konden de boa’s staande houden. In de bosjes bij hem in de buurt vonden ze een mes dat de jongen kennelijk had proberen te verstoppen. De boa’s hielden de jongen aan en droegen hem over aan de politie. Na verhoor werd hij heengezonden. Het mes is in beslaggenomen.

Het aangetroffen mes – Beeld: Boa Jordy

De politie heeft samen met handhaving nog verder gezocht naar meer messen, maar deze zijn niet gevonden.

Beeld boven: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:groenewoud

Ook interessant