Politie vindt raketwerper in woning, verdachte aangehouden

Een 43-jarige man is gisteren in Spijkenisse aangehouden omdat hij verdacht wordt van overtreding van de Wet wapens en munitie. De man zit vast en wordt verhoord. Uit een lopend onderzoek had de politie informatie gekregen dat de man vermoedelijk handelde in verschillende soorten wapens, waaronder ook een raketwerper.

Uit vervolgonderzoek bleek dat de man regelmatig in Spijkenisse en Oud-Beijerland verbleef. Dinsdagochtend deed het arrestatieteam een inval in een woning in Spijkenisse, waar de man werd aangetroffen en direct werd aangehouden. Zowel de woning in Spijkenisse als een woning in Oud-Beijerland is door de politie doorzocht. Bij de doorzoeking in de woning in Oud-Beijerland trof de politie een raketwerper en ook munitie aan. Ook in de woning in Spijkenisse werd munitie aangetroffen.

Het onderzoek is momenteel in volle gang. Donderdag wordt de man voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Bericht/Beeld: Politie.nl


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]