Basisschool De Akkers zet kermis op bij school: “Wij hebben het schoolreisje naar ons toe gehaald”

“Vanwege de huidige coronamaatregelen mogen we niet met onze school op reis naar een pretpark. Geen attracties dus, of toch wel?” was de insteek dinsdag bij Basisschool De Akkers. De school heeft rondom het gebouw verschillende attracties en springkussens geplaatst ter vervanging van het jaarlijkse schoolreisje, zodat de kinderen toch nog plezier konden hebben in een eigen gecreëerd pretpark.

Wipe-out, Rodeo, Stokvangen, Ballenfestijn, Hamer slaan, springkussens, een zweefmolen, suikerspinmachine, patatkraam en een toffe energy run. Dat waren de attracties waar de kinderen hun plezier niet in op konden. “Met het heerlijke weer was het een fantastische dag, die de leerlingen nooit meer zullen vergeten. Zo hebben de leerlingen toch nog een welverdiende school’reis’ gehad,” laat Koen Schouten, een van de leerkrachten van de school, weten.

Beeld: Ingezonden door Basisschool De Akkers