Auto rolt de Bernisse in na vergeten handrem

Een Poolse man die zondagavond dacht zijn auto te wassen op de boothelling aan de Stompaardsedijk bij de Bernisse, komt daar slecht vanaf. Doordat hij vergat de handrem erop te zetten rolde de auto het water in. De auto raakte daardoor total-loss.

Met een kabel probeerde de man ervoor te zorgen dat zijn auto niet van de kant afdreef. Het duurde ongeveer een half uur voordat er een berger ter plaatse was. Die heeft de auto uit het water getrokken.

Beeld: Spieke Media

De man blies bij een controle van de politie wel een F-indicatie, maar omdat niet duidelijk is of hij gedronken heeft na het rijden kon de politie de man niet aanhouden. De man had wel natte kleren en kreeg van de politie een droog corona-pak. De auto staat op naam van het bedrijf waar de man werkt.