Auto in sloot langs Molendijk Simonshaven

Dinsdagmorgen is op de Molendijk bij Simonshaven rond half 9 een ongeval gebeurt waarbij de bestuurster door een hekwerk schoot, een lantaarnpaal uit de grond reed en de dijk af in de sloot terecht kwam. De vrouw kon zelf uit de auto komen, maar is wel voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De auto ligt op zijn zij in de sloot. Duikers van de brandweer hebben gecontroleerd of er niet meer personen bij betrokken waren en hebben een zoekslag gemaakt in de sloot. Daarbij is verder niemand aangetroffen. De politie heeft tijdens het incident het verkeer geregeld en over 1 weghelft geleid. De vrouw is zelf naar de ambulance gelopen, maar wordt voor verdere controle nog wel overgebracht naar het Spijkenisse Medisch Centrum.

Beeld: JBMedia