Weer explosief ontploft in portiek Hoogvliet

Donderdag- op vrijdagnacht heeft rond 2 uur een explosie plaats gevonden in een portiek aan de Forelstraat in Hoogvliet. Niemand raakte daarbij gewond. De politie wil graag weten wie dit op zijn geweten heeft en roept getuigen op zich te melden. Ook camerabeelden, beelden van een dashcam of deurbel zijn heel erg welkom.

Bij de explosie werden volgens de politie meerdere deuren opgeblazen en was er veel glasschade. Een gezin moest de woning uit. Zij zijn opgevangen door familie. Acht woningen zijn ontruimd na de explosie. Eerder ontplofte een explosief in een portiek aan de Tonijnstraat.

Wie heeft er informatie?
De politie wil graag weten wie hier achter zit en waarom? Heb je informatie of beelden, dashcam of deurbelbeelden, bel dan naar 0900-8844 of naar 0800-7000 als u liever anoniem blijft. Ook kunt u het tipformulier van de politie invullen.

Bericht/Beeld: Politie.nl