Spookrijder veroorzaakt zwaar ongeval bij Spijkenisserbrug

De Groene Kruisweg is zaterdag in beide richtingen afgesloten nadat rond 16.20 uur een ernstige aanrijding plaatsvond tussen zeven auto’s. Een van de zeven auto’s, de spookrijder, is doorgereden. Bij een andere auto moest een van de inzittenden door de brandweer bevrijdt worden en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Meerdere omstanders melden dat er een auto vanaf de brug kwam en via de andere kant van de vluchtheuvel op auto’s ingereden is. Die zou ervandoor zijn gegaan, ondanks dat auto’s zwaar beschadigd achtergelaten werden. De politie meldt voor het spookrijden een verdachte aangehouden te hebben. De politie doet onderzoek naar het het ongeval en heeft daarvoor de weg over de brug afgesloten. Fietsers en brommers kunnen nog wel gebruik maken van de brug.

De politie heeft bij meerdere personen speekseltesten afgenomen voor onderzoek. De spookrijder is aangehouden meldt de politie. Een persoon is door de brandweer uit de auto gehaald en is met de ambulance vervoerd. De overige betrokken personen worden gehoord door de politie.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]