112HoogvlietWeer

Bliksem slaat in bij woning Kribbinge Hoogvliet

Vrijdagochtend is vermoedelijk rond 4.20 uur een blikseminslag geweest in een woning aan de Kribbinge in Hoogvliet. Daarbij raakte het dak flink beschadigd. Dakpannen liggen tot een tiental meter rondom de woning.

Er raakte bij het incident niemand gewond. de bewoners waren op dat moment wel thuis, maar ontdekten de schade pas bij daglicht. Veel mensen in de omgeving werden rond 4.20 uur wakker van de harde klap, die tot in Piershil te horen is geweest.

De brandweer heeft met een hoogwerker vrijdagochtend losliggende dakpannen verwijderd en de brokstukken op straat opgeruimd.

Beeld: Spieke Media
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Reageer

More in:112

Ook interessant