Bliksem slaat in bij woning Kribbinge Hoogvliet

Vrijdagochtend is vermoedelijk rond 4.20 uur een blikseminslag geweest in een woning aan de Kribbinge in Hoogvliet. Daarbij raakte het dak flink beschadigd. Dakpannen liggen tot een tiental meter rondom de woning.

Er raakte bij het incident niemand gewond. de bewoners waren op dat moment wel thuis, maar ontdekten de schade pas bij daglicht. Veel mensen in de omgeving werden rond 4.20 uur wakker van de harde klap, die tot in Piershil te horen is geweest.

De brandweer heeft met een hoogwerker vrijdagochtend losliggende dakpannen verwijderd en de brokstukken op straat opgeruimd.

Beeld: Spieke Media


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]