Woning overvallen middels babbeltruc in wooncentrum Serreburgh

Vrijdagavond heeft een overval op een woning plaats gevonden in wooncentrum Serreburgh op de Eikenlaan in Spijkenisse. Politie is ter plaatse en doet onderzoek. De overval heeft vermoedelijk middels een babbeltruc plaatsgevonden.

Een woordvoerder van de politie meldt dat er geen wapens of andere dwangmiddelen gebruikt zijn. Er zijn een of meer mensen bij een bewoner geweest door middel van een babbeltruc. Er kon nog geen duidelijk signalement afgegeven worden van eventuele verdachten.

De politie is druk op zoek in de omgeving van het wooncentrum en is bij de bewoner binnen voor een verklaring. Er zal verder onderzoek gedaan worden om de identiteit van de verdachten te achterhalen. Heeft u informatie die van belang kan zijn? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Beeld: Spieke Media