The Moo Easter Drive Thru bood bijzondere ervaring in corona-tijd

De Moo Easter Drive Thru van de Melkveebedrijf van Leeuwen was in de afgelopen dagen een bijzondere ervaring voor velen. Door de corona-pandemie was het zoeken naar leuke activiteiten om te doen in het paasweekend. Een ritje met de auto over een melkveebedrijf bood het plezier voor vele kinderen.
Een rapportage van onze correspondent.

Beeld: Melkveebedrijf Van Leeuwen

Het was druk bij aankomst. De auto’s werden een weiland in gestuurd, waar gewacht werd op toegang tot de boerderij. De laatste paar honderd meter konden kinderen eieren zoeken vanuit de auto. De sneeuw en hagel die maandag viel maakte het wel erg bijzonder.

De paas-eieren stonden in het weiland naast de route voor auto’s – Beeld: Spieke Media

Bij aankomst op het melkveebedrijf stonden twee paashazen de bezoekers op te vangen. Er werd een paaseitje en een tekening gegeven aan kinderen in de auto’s. Daarna kon men doorrijden over het bedrijf, langs koeien, schapen, kalfjes en een verkoopstand. Bij de verkoopstand werden boederderij-producten verkocht waaronder ijs gemaakt van de koeienmelk. Het was een tochtje met een hoop schattigheid.

Beeld: Spieke Media
Beeld: Spieke Media
Beeld: Spieke Media
Beeld: Spieke Media
Beeld: Spieke Media
Beeld: Spieke Media

Beelden: Spieke Media


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]