Spieke en Under The Bridge starten samenwerking

Het festival ‘Under The Bridge’ staat zaterdag 10 juli 2021 om 13:00 uur gepland. Het festival opent dan de toegangspoorten van het terrein naast de Spijkenisserbrug. Met twee verschillende stages kan er maar liefst tien uur lang gefeest worden. Team Spieke en het Under The Bridge Festival starten een samenwerking waarmee de organisatie en de redactie elkaar helpen.

De ticketverkoop van het festival is al gestart en gaat harder dan de eerste editie. Al 75 procent van de reguliere tickets is verkocht. Koop daarom snel je tickets als jij er ook bij wil zijn! Met artiesten als Benny Rodrigues, Diaz & Bruno, Jayh Jawson, La Fuente, Michel de Hey en Vato Gonzalez & MC TJen belooft het weer een geweldig festival te worden. Kom je met een groep? Bestel dan een speciaal groepsticket.

Spieke en Under The Bridge
Spieke en Under The Bridge werken samen om jou een nog toffere ervaring tijdens het festival te geven. Spieke zal op het festival aanwezig zijn en foto’s maken van jou en je vrienden! Je vindt daarnaast de laatste updates over het festival op Spieke.nl.

Under The Bridge Festival Spijkenisse 2019 | 13 juli 2019 | © Marc Verhees by Diaz Marketing