Met Pasen kun je deze activiteiten doen!

De komende dagen wordt Pasen op veel plekken anders gevierd dan normaal door de Corona-pandemie. Gelukkig is er genoeg te doen in de buurt. Een kort overzicht:

The Moo Easter Drive Thru
Een speciale editie van The Moo Ice Drive-Thru tijdens het paasweekendšŸ‡ op zaterdag 3 april, zondag 4 april en maandag 5 april van 13 tot 19 uur.

Kom jij corona proef paaseierenšŸ„ššŸ° zoeken? Rij met de auto over de boerderij. Onderweg kom je van allerlei boerderijdieren tegen!
Koeien, kalfjes, schapen & lammetjes, paard & pony en nog veel meer leuks wat we nu nog niet gaan verklappenšŸ˜‰šŸ¤«

Aan het eind van de route kom je bij de glijbaan waar de mooiste producten van hoge kwaliteit zo corona proef je autošŸš™ in glijden.
Heerlijk ambachtelijke boerenijsšŸ¦in voorverpakte portie bakjes en grote emmertjes ijs voor thuis. Flessen Verse melkšŸ„› Verschillende soorten paas chocolade en de lekkerste kaasšŸ§€ haal je bij de boer.

We hebben geleerd van de vorige edities! Zo zijn er nieuwe ideeƫn om de wachttijd te verkorte en het wachten zo leuk mogelijk te maken!

Zaterdag 3 april van 13 tot 19 uur
Zondag 4 april van 13 tot 19 uur
Maandag 5 april van 13 tot 19

Tickets kopen of plekjes reserveren is NIET nodig. Je mag gewoon door de Drive-Thru komen rijden wanneer jou dat uitkomt.

Locatie: Melkveebedrijf van Leeuwen, Drieendijk 15, 3218 LB Heenvliet

Oehlie Paas Drive Thru (Monkeytown)
Download de gratis kleurplaat hier šŸ‘‰https://bit.ly/3j2vFxc en lever hem zaterdag 3 april met auto in bij de enige echte Oehlie voor de deur van Monkey Town Spijkenisseā— Lees op de website goed de coronaproof-instructiesšŸ˜·

Paas-Speurtocht voor de wijk Vriesland
Op 4 en 5 april kunt u een speurtocht doen door de wijk Vriesland. Download de speurtocht en kaart met route hier: https://docdro.id/Qo4zfHT Voor de kinderen is er een leuk prijsje aan het einde, wilt u de kinderen aub aanmelden via [email protected]?

Maak de mooiste foto, deel deze in onze fb groep, en win een chocolade paashaas šŸ¤—

Centrum van Spijkenisse
In het centrum van Spijkenisse loopt zaterdag en zondag een paashaas. Ook zijn er nog meer kleine acts.

Verhage verstopt 100 Happy Stones

Verhage ā€˜t Plateau heeft 100 happy stones verstopt in Spijkenisse Noord. Leuk om op zoek te gaan! Bij inleveren van een paassteen ontvangt de vinder een paasverrassing.

Weet u nog meer activiteiten? Neem dan contact op met de redactie.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]