BoekenVoordeel vraagt faillissement aan

De boekenwinkel-keten BoekenVoordeel heeft faillissement aangevraagd, meldt de landelijke media. De keten heeft een winkel in de stadhuispassage in het centrum van Spijkenisse. De winkel zal nog wel open zijn voor afspraken, maar via internet kan niet meer besteld worden.

Bij de winkels werken in totaal ruim vierhonderd personeelsleden. De winkel was een van de bedrijven die het failliete Free Record Shop overnam en verkocht daardoor nog gedeeltelijk artikelen van de platenzaak. De keten zat al enige tijd in moeilijkheden door de corona-sluiting en probeerde nog met verhuurders afspraken te maken. Dat heeft niet meer mogen baten lijkt het. Wat er met de winkels van BoekenVoordeel gaat gebeuren is nog niet bekend.

De keten verkocht in de 86 winkels voornamelijk boeken, wenskaarten, puzzels en hobbyartikelen.

Beeld: Spieke Media


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]