VVD Nissewaard bedankt kiezer

De VVD is met de Tweede Kamerverkiezingen tot grootste partij gekozen, ook door inwoners van de gemeente Nissewaard met 22,41% van de stemmen (+2,16%). De lokale fractie van de VVD bedankt de kiezers daarvoor. “De Nissewaardse VVD wil de kiezers bedanken die de VVD het vertrouwen hebben gegeven om ons land uit de coronacrisis te leiden en een vliegende start te maken met het herstel. Ook willen we onze vrijwilligers bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan de campagne.”

Fractievoorzitter Angelique Twisker: ‘Ik ben trots op onze tientallen vrijwilligers die door weer en wind huis aan huis flyers hebben bezorgd om Nissewaarders op te roepen VVD te stemmen. Uiteraard blijven we ons ook lokaal inspannen voor de kiezer op thema’s als veiligheid, gezonde gemeentefinanciën, maar ook woningbouw gelet op het enorme tekort aan woningen.’

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen in Nissewaard. “De Nissewaardse VVD zal er alles aan doen om, net als de afgelopen 3 jaar ook het komende jaar, het vertrouwen van u als Nissewaardse kiezer waar te maken.”

Beeld: Spieke Media