Politie en handhaving houden COVID-actie in Hoogvliet

Op zaterdagavond 27 maart is in Hoogvliet aan op de Klaproos een gezamenlijke actie gehouden met buitengewoon opsporingsambtenaren en politie in het kader van handhaving van de COVID-maatregelen. De Klaproos in Hoogvliet is een bekende overlastlocatie die vooral de laatste tijd in de spotlights van de agenten en de Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) van de gemeente staat.

“Tijdens deze actie hebben we in totaal 16 staandehoudingen verricht, en waarbij er één proces-verbaal voor het niet tonen van identiteitskaart is geschreven.” schrijven de agenten op facebook. De politie was te paard aanwezig in de straat, die in de wijk Boomgaardshoek ligt.

Beeld: Politie Hoogvliet & Pernis

De BOA’s vergroten de veiligheid en leefbaarheid op straat, net zoals de politie. “De inzet van de politie is er op gericht om optimaal samen te werken met andere partners, zoals dat tijdens deze controle resulteerde in een mooie samenwerking.”


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]