Paardenmarkt Heenvliet gaat dit jaar ook niet door

Het bestuur van de Stichting Paardenmarkt Heenvliet heeft bekend gemaakt dat dit jaar ook de paardenmarkt niet door gaat. Oorspronkelijk stond het evenement 21 t/m 24 mei in de planning, maar evenementen worden tot eind juni niet toegelaten. Het bestuur heeft nog wel een poging gedaan in overleg met de gemeente Nissewaard en de Veiligheidsregio, maar dat mocht niet baten.

“Samen met de Gemeente Nissewaard en de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond hebben we de afgelopen maanden nog wel intensief onderzocht of er een aangepaste versie van ons evenement zou kunnen plaatsvinden,” schrijft de stichting op facebook. “Met name de organisatie van de kermis was een speerpunt voor ons omdat er voor gekozen is deze voortaan op de oude voetbalvelden van HVV Bernisse te situeren én omdat de mensen van de kermis al een jaar geen inkomsten hebben.”

Met volle kracht zetten wij nu in op de organisatie van 2022, laten we hopen dat dit een fantastisch evenement mag worden.

Stichting Paardenmarkt Heenvliet

Vlag van de paardenmarkt
“Helaas heeft dit alles niet mogen baten, Covid-19 houdt ons nog te veel in zijn greep. Wij roepen de bewoners van Heenvliet wel op om tijdens de Pinksterdagen te vlaggen met de vlag van de Stichting Paardenmarkt Heenvliet. Met volle kracht zetten wij nu in op de organisatie van 2022, laten we hopen dat dit een fantastisch evenement mag worden.”

Beeld: Brigitte Tohm via Pexels