Overval op servicepunt in Jumbo Groenewoud

Woensdag heeft rond 12.30 uur een overval plaats gevonden op de servicebalie in de Jumbo Groenewoud. Een man heeft onder dreiging van een wapen buit weten te maken. Veel mensen waren getuigen van de overval. De politie is in de omgeving op zoek naar de dader en hoort getuigen.

De dader heeft geld buit gemaakt en wist weg te komen. Ten tijden van de overval was de winkel open. De servicebalie zit naast de reguliere kassa’s. Veel mensen die bezig waren met het afrekenen hebben de overval zien gebeuren. Een getuige meldt dat de overvaller, die gekleed zou zijn in een donkere regenjas en broek, te voet is weggerend in de richting van de Lindenstraat naar de Eikenlaan.

De winkel is vooralsnog open. De medewerker die achter de balie stond is opgevangen. Heeft u informatie en nog niet gesproken met de politie? Bel dan 0900-8844.

Beeld: Spieke Media