Hond Gino overleden

Gino, de hond die vorige week lafhartig op de Akkersweg werd aangereden, is overleden. Dat meldt de baas van de hond, Johan, op zijn facebook-pagina. De verkeerspolitie deed een oproep aan de dader om zich te melden nadat ze Johan met zijn hond achter in zijn auto hulpeloos aantroffen aan de kant van de weg. Hij was op zoek naar een dierenarts nadat Gino kort ervoor was aangereden door een auto en de dader doorgereden was.

De politie deed een oproep aan de dader om zich te melden bij de politie, “al was het alleen maar voor een sorry of het samen af te handelen.” De agent van de verkeerspolitie vroeg zich af waarom iemand kon doorrijden na de aanrijding, waarbij de hond meters door de lucht vloog: “Waarom ben je zo?”. Via een oproep hoopte de politie dat diegene zich alsnog zou melden. De hond raakte zwaar gewond door de aanrijding.

Het bericht wat Johan op facebook plaatste

Foto bovenaan de pagina: Verkeerspolitie Eenheid Rotterdam