Eigenaresse Murray’s waarschuwt voor oplichters uit naam van haar pub

De eigenaresse van de Ierse pub in het Spijkenisser Centrum, Melanie Murray, waarschuwt voor een oplichtster die zich mogelijk uitgeeft als eigenaar of mede-eigenaar van de pub Murray’s. De vrouw vraagt om geld om te voldoen aan de huur, die niet voldaan zou kunnen worden. Er zou al twee keer een bedrag van 1700 euro overgemaakt zijn door slachtoffers.

Eigenaresse Melanie Murray (links) – Privé-foto

Melanie Murray ontkracht het verhaal dat er een mede-eigenaar is en wil graag mensen erop wijzen dat zij de enige Ierse pub in Spijkenisse is. “Het verhaal wat de vrouw ophangt klopt niet, en gaat zeker niet over Murray’s,” zegt zij. “De vrouw geeft zich uit als Becky. Mocht iemand claimen (mede) eigenaar te zijn van de Ierse pub welke geld nodig zou hebben, dan wordt er verzocht om direct contact op te nemen met Murrays.”

Mocht u reeds een (groot) bedrag overgemaakt hebben naar aanleiding van een soortgelijk verhaal, neem dan altijd contact op met de politie op 0900-8844.

Beeld: Privé-foto