De Beren in centrum van Spijkenisse sluit deuren

Restaurant De Beren in het centrum van Spijkenisse gaat na 15 jaar de deuren sluiten. “De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat open gaan geen optie meer is,” laat het restaurant weten in een bericht op social media.

Het restaurant laat ook weten dat de bezorgbeer, ook gevestigd in het centrum van Spijkenisse maar op een andere locatie, wel open blijft. Ook verwijzen zij naar De Beren in Heenvliet, waar gasten nog terecht kunnen als de deuren weer open gaan.

Het restaurant zat midden in het centrum van Spijkenisse op een iconische locatie aan het water. Het restaurant had ook een terras op een boot. Wat er precies gaat gebeuren met het pand is nog niet bekend. Het restaurant zegt nog tot 1 april berichten te kunnen ontvangen op hun facebook-pagina, en daarna de pagina te verwijderen.

Beeld: Facebookpagina De Beren