Burengesprek Botlek Europoort houdt op 31 maart webinar

Goede buren maken kennis met elkaar en informeren elkaar. Het doel van Burengesprek Botlek Europoort is om een open en constructief gesprek te voeren tussen bedrijven, overheden en omwonenden. Door met elkaar te praten, ideeën te delen, vragen te stellen en informatie te bundelen over veilig werken en wonen houden we het gebied rondom de Botlek en Europoort leefbaar en veilig. Nu en in de toekomst.

Burengesprek Botlek Europoort stond voorheen bekend als de Klankbordgroep ‘Samen veilig werken en wonen’ Rozenburg. Het omvat inmiddels alle gemeenten die het industriegebied omringen.

Eerste Burengesprek webinar op 31 maart
Graag gaat Burengesprek Botlek Europoort met u het gesprek aan over diverse ontwikkelingen binnen de Botlek Europoort. In het verleden werden de bijeenkomsten van de voormalige Klankbordgroep erg gewaardeerd. Volgers van Burengesprek Botlek Europoort gaven aan dat zij graag weer dergelijke bijeenkomsten zouden willen bijwonen. Omdat als gevolg van corona nu geen groepen mensen kunnen samenkomen, is er een oplossing bedacht. Op 31 maart organiseren zij de eerste editie van het Burengesprek webinar, een online bijeenkomst die u live bij kunt wonen.

Tijdens de eerste editie van het Burengesprek webinar zullen verschillende bedrijven werkzaam binnen de Botlek Europoort u op de hoogte stellen van diverse ontwikkelingen en onderwerpen bespreken als veiligheid en duurzaamheid. U krijgt de kans om vragen te stellen via een chatvenster.

U schrijft zich gemakkelijk in via het contactformulier op de website. Heeft u vragen over het webinar? Bezoek dan de veel gestelde vragen pagina.

Bedrijven
Aan Burengesprek Europoort Botlek nemen chemische bedrijven uit het gebied, gemeente Rotterdam, Veiligheidsregio Rijnmond en de DCMR Milieudienst Rijnmond deel.

Alle partijen zijn actief in het Europoort Botlek gebied en vinden het belangrijk om in contact te komen en blijven met mensen die er wonen en werken. Het Burengesprek wordt voorgezeten door een onafhankelijke voorzitter, Peter van Gerwen.

Beeld: Joop van der Hor


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]