Coronamaaswijk

Basisschool Maasoever sluit vrijdag op alle locaties

Basisschool De Maasoever sluit vrijdag uit voorzorg alle drie de locaties in Spijkenisse vanwege een besmetting onder een personeelslid. Het personeelslid is afgelopen dagen met meerdere groepen in contact geweest. Uit voorzorg is er door het bestuur voor gekozen om vrijdag alle drie de locaties dicht te houden.

Ouders hebben informatie ontvangen via mail. Vrijdag beslist de school over de verdere te nemen maatregelen. De school informeerde de ouders donderdagavond laat, nadat bekend werd dat het personeelslid besmet bleek te zijn. “Om te voorkomen dat morgenochtend alsnog groepen naar huis moeten worden gestuurd, kiezen we er nu voor, gezien het late tijdstip om iedereen morgen in ieder geval thuis te laten blijven,” schrijft de school in de mail.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:Corona

Ook interessant