Aad de Hoog ontvangt High Five

Sportschool Aad de Hoog in de wijk de Vierambachten heeft vrijdagochtend een High Five ontvangen van de gemeente Nissewaard uit handen van wethouder Martijn Hamerslag. De High Five ontvingen zij voor de inzet om de sporters die normaal in sporthal Den Oert sporten op te vangen.

Beeld: Spieke Media

Doordat de sporthal op dit moment omgebouwd is tot vaccinatielocatie van de GGD, kunnen sporters daar maandenlang niet aan de gang. De gemeente is op zoek gegaan naar sportaanbieders in de buurt om de sporters onder te brengen. Onder andere Aad de Hoog heeft zich hiervoor aangeboden.

Als waardering voor de inzet ontvangt de sportschool de High Five. “De komende tijd zijn er diverse uitreikingen van High Five borden en de stickers ‘Maatschappelijk’ en ‘Bewegen’ aan sportaanbieders en verenigingen die het mogelijk maken dat kinderen kunnen blijven sporten en bewegen,” schrijft de gemeente Nissewaard.

Richard de Bijl
Richard de Bijl ontving donderdag als eerste al een High Five voor de samenwerking. Ook zij vangen sporters op van het praktijkcollege, die normaal gebruik maken van sporthal Den Oert.

Beeld: Gemeente Nissewaard

Beeld: Spieke Media