Fotograaf

Spieke heeft bezoekers die voornamelijk in Spijkenisse en Hoogvliet wonend zijn (80%), of in de directe omgeving daarvan. De meeste bezoekers voelen zich verbonden aan het platform. Op de social media-kanalen van Spieke volgen ruim 40.000 mensen de berichtgeving.

Om van nog meer evenementen en nieuwsmomenten verslag te doen zijn wij opzoek naar fotografen die ons team willen versterken. Spieke is een platform voor en door bewoners, daarom is het voor iedereen mogelijk om zich aan te melden.

Nieuwsmomenten
Voor het vastleggen van nieuwsmomenten zoals 112 meldingen zijn wij opzoek naar een fotografen voor Hoogvliet en Spijkenisse. Zodra er een melding binnenkomt spring je in de auto of op de fiets om verslag te doen van het incident. Natuurlijk kan dit niet 24/7 daarom zoeken wij meerdere fotografen zodat het verdeeld kan worden. Ook zijn er veel ”geplande” nieuwsmomenten denk aan het doorknippen van een lintje of het openen van een winkel. Het is dan ook goed te combineren met eventueel ander werk.

Evenementen
In de regio zijn ook veel evenementen, Spieke wil hier graag bij aanwezig zijn door deze goed in beeld te brengen. Evenementen worden uiteraard gepland, daarom weet je vooraf welke evenementen vastgelegd kunnen worden.

Lijkt je dit wat? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]. Wij zijn niet opzoek naar een uitgebreid CV, laat vooral weten dat je foto’s wilt maken en waar je voorkeur ligt nieuwsmomenten of evenementen.

Wij nemen geen fotografen in dienst. Bij afname van beeldmateriaal ontvang jij een vergoeding.

Als je een mail hebt verzonden, hoe dan verder?

  • Wij nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek
  • Na een positief gesprek, leggen wij je uit hoe de procedure werkt voor het aanleveren van foto’s
  • Je krijgt hierna toegang tot het fotografen portaal en je kan aan de slag