Voordeur beschadigd bij explosie Lijnzaaddreef

Vannacht om 02:14 uur zijn hulpdiensten gealarmeerd vanwege een explosie bij een woning aan de Lijnzaaddreef. De brandweer kwam snel ter plaatse vanwege rookontwikkeling. De explosie veroorzaakte aanzienlijke schade; de ruit van de voordeur is kapot en het glas lag verspreid op de grond.

Meerdere personen die zich in de woning bevonden, zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel op mogelijke rookinhalatie. Gelukkig was vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. De politie heeft de omgeving afgezet en sporen veiliggesteld om de oorzaak van de explosie te onderzoeken. Bij de woning hing een cameradeurbel en naast de voordeur was een beveiligingscamera aanwezig, die mogelijk waardevolle informatie kunnen opleveren.

Opvallend is dat op 25 januari 2024 eveneens een explosie plaatsvond in dezelfde straat, waarbij de voordeur van een andere woning beschadigd raakten.

Heeft u iets gezien of camerabeelden? De politie komt dan graag met u in contact.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]