Succesvolle tweede editie van het WaterFest

Op zondagmiddag 23 juni vond in winkelcentrum Waterland de tweede editie van het WaterFest plaats, georganiseerd door de opkomende artiest Chanel.

Chanel, die bekend is met de uitdagingen van een podium krijgen als nieuwe artiest, zag haar festival dit jaar wederom uitgroeien tot een succes. Al voor de officiële start om 14:00 uur waren de bankjes gevuld met bezoekers. Mede dankzij het mooie weer besloten veel passanten te blijven en mee te genieten van het evenement.

Het festival werd geopend door Chanel zelf, gevolgd door optredens van V-Raven, Chinua en Natasja Bodde verbond de verschillende acts met elkaar als presentatrice.

Voor het podium traden een aantal groepen van dansstudio KP op. Dit optreden mocht rekenen op veel interesse van het publiek die allemaal om het podium kwamen staan. Onder luid applaus wisselde de groepen elkaar af. 

Chanel kijkt trots terug op het festival: “Ik ben heel blij dat dit allemaal gelukt is,” zei ze. Het WaterFest duurde tot 20:00 uur en trok veel enthousiaste bezoekers.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]