Laatste avond voor de lopers van de Avondvierdaagse ”het zit erop”

Donderdagavond vond de laatste loopavond van de Avondvierdaagse plaats in Spijkenisse. De avond werd feestelijk afgesloten bij het stadhuis, waar burgemeester Foort van Oosten de lopers persoonlijk ontving. De burgemeester maakte graag tijd voor een fotomoment met iedereen die dat wilde.

Deelnemers konden kiezen uit routes van 5, 10 of 15 kilometer. Dit jaar namen zo’n 900 lopers deel aan het evenement. Langs de route stonden, zoals ieder jaar, vrienden en familie klaar met bloemen en lekkernijen om de lopers aan te moedigen en te feliciteren met hun prestatie. Het was een succesvolle en gezellige afsluiting van de Avondvierdaagse, met mooi weer en een uitstekende sfeer.

Foto’s: Lars de Jong


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]