Aanrijding met letsel | Papegaai in de boom

SPIJKENISSE – Vanmiddag even na 15:00 uur heeft er een ongeval plaats gevonden tussen een bromfiets en auto op de B. de Roijstraat in Spijkenisse. De bestuurder van de bromfiets is meegenomen door de ambulancedienst naar het ziekenhuis. De politie laat weten verder onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

HOOGVLIET – Nagenoeg tegelijkertijd kwam er een melding in Hoogvliet binnen aan de Don Carloshof over een vogel in de boom. Deze vogel bleek een papegaai te zijn. Het dier was ontsnapt en was is in een boom gaan zitten. Met de hoogwerker van de brandweer is geprobeerd om samen met de eigenaar de vogel uit de boom te halen.

De blauw gele ara keek af en toe naar beneden maar was niet van plan op de uitgestrekte stok te stappen. Op een gegeven moment besloot de vogel de vleugels te strekken en vloog weg. De plaatselijke meeuwen hadden deze ara niet verwacht en lieten hun ongenoegen duidelijk horen.

Niet veel later landde de vogel bij een flat, waarna de eigenaar samen met de brandweer de vogel weer veilig in zijn armen kon sluiten.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]