Nieuwe judoschool NexGen Judo geeft vrijdag eerste les

Volgende week start NexGen Judo in Spijkenisse. Met als missie dat judo voor iedereen toegankelijk moet zijn gaat de judoschool vrijdag 17 mei van start. In de gymzaal aan de Verdilaan gaan straks de lessen gegeven worden.

De lessen worden verzorgd door Justin Maat en Naomi van Krevel. Beide zijn behoorlijk bedreven in de sport. Op vrijdagen zijn er jeugdlessen voor 4-12 jaar van 15:30 – 16:30 uur. Op de zondagen is er tussen 09:15 – 10:00 uur aangepast judo en een jeugdles van 10:00 tot 11:00 uur.

Op jonge leeftijd is Justin Maat begonnen met judo. Op zijn 6e jaar was Justin een onzekere jongen en hoopte meer zelfvertrouwen te krijgen door de sport. Na een periode van meedoen kreeg hij meer plezier in de sport en ging meedoen aan wedstrijden. Na vele jaren van training won hij verschillende prijzen op nationaal niveau.

Door de ervaringen van Justin zelf, weet hij wat er nodig is om kinderen zelfvertrouwen te geven door middel van Judo. ”Het is letterlijk en proces van, vallen en opstaan.” Het starten van zijn eigen Judoschool is dan ook een logische stap. Naast zijn judo activiteiten studeert Justin Sportkunde. Daarnaast is hij actief bij de jeugdopleiding van FC Dordrecht als strength and conditioning coach van de O18 & O21. Ook is hij actief binnen de gemeente Nissewaard als combinatiefunctionaris, waar hij zich bezighoudt met sport.

Zelf zegt Justin over de sport; ” Het is meer dan sporten alleen, het brengt ook een stukje opvoeding mee voor kinderen.”

Zo’n 17 jaar is Naomi al op de mat te vinden. Door moeilijke periodes van pesten op jonge leeftijd was het doel om haar zelfvertrouwen terug te winnen. Toen ze als 7-jarige kennis maakte met judo ontdekte ze het plezier en haar talent. Inmiddels heeft ze 6 Nederlandse titels behaald en meerdere internationale medailles. Dankzij deze prestaties woont Naomi doordeweeks op Papendal om haar droom te kunnen verwezenlijken: de Olympische Spelen.

Proefles
Je (kind) aanmelden voor een proefles? Neem dan contact op via het contactformulier via de website.

Inschrijven
Direct inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier.

NexGen Judo
Verdilaan 196
3208 NH Spijkenisse
www.nexgenjudo.nl