Nachtafsluitingen Spijkenisserbrug wegens onderhoud: 27 – 31 mei 2024

In de week van 27 mei voert Rijkswaterstaat 4 nachten op rij onderhoudswerkzaamheden uit aan de Spijkenisserbrug (autoweg N492). Het betreft het beweegbare deel van de brug, waardoor deze in beide richtingen is afgesloten voor auto- en vrachtverkeer.

Tijdens deze nachten wordt regulier onderhoud uitgevoerd aan de kabels van de hefbruggen. De brug blijft wel open voor (brom)fietsers en voetgangers. Auto- en vrachtverkeer moet rekening houden met extra reistijd.

Nachtafsluitingen Spijkenisserbrug
De Spijkenisserbrug is tijdens de volgende nachten afgesloten voor auto- en vrachtverkeer in beide richtingen tussen Hoogvliet en Spijkenisse:
  • Maandag 27 mei 21.00 tot dinsdag 28 mei 05.00 uur
  • Dinsdag 28 mei 21.00 tot woensdag 29 mei 05.00 uur
  • Woensdag 29 mei 21.00 tot donderdag 30 mei 05.00 uur
  • Donderdag 30 mei 21.00 tot vrijdag 31 mei 05.00 uur
Omleiding en adviesroutes Spijkenisserbrug

Doorgaand verkeer op de N492 tussen Rotterdam Hoogvliet en Spijkenisse leiden we om via de Botlekbrug (snelweg A15). Omleidingen voor het wegverkeer staan tijdens de afsluiting langs en boven de weg aangegeven.

(Brom)fietsers en voetgangers

(Brom)fietsers en voetgangers worden in groepen doorgelaten over de brug. Zij moeten rekening houden met een oponthoud van maximaal 30 minuten. Er zijn ter plaatse verkeersregelaars aanwezig om het (brom)fietsverkeer te informeren en te begeleiden.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]