Laatste dag Mini-vierdaagse, gezellig druk en op de foto met de burgmeester

SPIJKENISSE- Donderdagavond was de laatste avond voor de lopers van de mini-vierdaagse. De burgemeester heeft voor het gemeentehuis de kinderen de laatste meters aangemoedigd. Iedereen die met de burgemeester op de foto wilde kreeg daar de gelegenheid voor.

De burgmeester stond er in pak met stropdas en zijn ambtsketting om. Voor de kinderen ging hij op de stoep zitten zodat het maken van een foto eenvoudiger was. Vol trots lieten de kinderen hun opgehaalde snoep zien.

Deze mini-vierdaagse is zoals de naam al doet vermoeden speciaal voor de kleinste kinderen. Vrijwilligers maken deze vierdaagse mogelijk. Verschillende buurtverenigingen hebben gezorgd voor de inschrijvingen en om alles in goede banen te leiden.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]