Drie aanhoudingen op verdenking van meerdere woninginbraken

SPIJKENISSE – Naar aanleiding van het stijgende aantal woninginbraken in de gemeente Nissewaard heeft de politie in de afgelopen maanden een opsporingsonderzoek verricht. De politie laat weten dat er dinsdag 28 mei drie verdachten zijn aangehouden op verdenking van meerdere woninginbraken in Spijkenisse.

De politie kwam de drie op het spoor in een onderzoek na een woninginbraak aan de Rivierlaan. Het gaat om een 29-jarige man uit Maastricht, een eveneens 29-jarige man uit Capelle aan den IJssel en een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij worden verdacht van het plegen van meerdere woninginbraken in Spijkenisse in de periode van februari tot mei. De politie doet verder onderzoek. Mocht u nog informatie hebben en heeft u nog niet met de politie gesproken, bel dan met 0900-8844.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]