Workshop Onderwaterwereld droomstad schilderen

Op zaterdag 18 mei staat bij het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse de workshop Onderwaterwereld droomstad schilderen op het programma. Deze leuke en gezellige workshop is voor kinderen vanaf 6 jaar. De workshop wordt gegeven aan de Nieuwstraat 83.

Wat ga je doen?
Je kind maakt een schilderij van een stad onder water. Maar niet zómaar één. Je kind mag helemaal opgaan in zijn of haar fantasie en deze met veel kleur ‘vertalen’ naar een doek. 

Of je kind nou wel of niet al eerder heeft geschilderd, iedereen kan en mag meedoen. Juf Erica haalt het beste uit iedere jongen of meid! Je (klein)kind komt daarom zéker met prachtig eigen schilderij thuis!

Kosten
Kosten van de workshop zijn € 15,- per kind. De workshop is van 13.00 tot 15.00 uur. Materialen, iets lekkers en een drankje zijn daarbij inbegrepen. Is dit iets voor jouw (klein-, pete- of bonus-) kind? Schrijf hem of haar dan in via www.cvdks.nl. Eerst nog wat vragen? Bel dan naar Centrum voor de Kunsten Spijkenisse op 0181-652250 of stel je vraag via de ‘socials’: Facebook: @cvdkspijkenisse of Instagram @cvdk.spijkenisse. Let op: wegens de meivakantie is Centrum voor de Kunsten Spijkenisse pas vanaf 13 mei telefonisch bereikbaar.