Paasfeest bij Scouting Hartelgroep Spijkenisse

Op tweede paasdag konden kinderen tot 12 jaar allerlei activiteiten doen tijdens het paasfeest bij Scouting Hartelgroep Spijkenisse. Natuurlijk mocht het zoeken naar eieren niet ontbreken.

Er was veel te doen op het terrein aan de Drogendijk 33. Naast het zoeken naar eieren konden kinderen zich laten schminken of op de foto met de paashaas. Ook het zelf beschilderen van eieren en paasbowlen was mogelijk.

Om deel te nemen aan de activiteiten kon je een strippenkaart kopen. Met het geld dat opgehaald is worden activiteiten gefinancierd voor tijdens de zomerkamp. Kinderen die enthousiast zijn geworden kunnen zich opgeven voor een proefles. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website van de scouting. www.hartelgroep.nl


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]