Nieuwe padelbanen bij LTC Hoogvliet officieel geopend door wethouder

Zaterdagmiddag was het zover, eindelijk konden de vier nieuwe padelbanen officieel geopend worden. De openingshandeling is verricht door wethouder Faouzi Achbar (Welzijn, Samenleven, Sport en Digitale Inclusie).

De padelbanen liggen er mooi bij en zijn niet te missen met hun opvallend blauwe kleur. Vlak voor de opening begon het te regenen en leek het even of er geen toeschouwers zouden zijn van het feestelijke moment. Enkele minuten voor de opening stopte het met regenen en stond het veld vol met spelers en bezoekers.

Voorzitter van LTC Hoogvliet Theo Op ten Berg en wethouder Faouzi Achbar richtte zich kort tot het publiek. Hierna was het moment om het lintje door te knippen en daarmee de padelbanen officieel te openen.

Na de opening was er een demonstratie door eredivisiespelers waaronder Uriël Maarsen op een van de banen. Doordat er rondom de banen glas zit was het allemaal goed te volgen voor het publiek. Vooraf was het mogelijk om je op te geven voor een van de clinics. Dat de sport populair is bleek wel want de plekken waren snel vol geboekt. 

Appgroep en buddy
Voor wie wil beginnen met parel kan er een drempel zijn om zich aan te melden. Het vormen van teams zeker als je net start kan lastig zijn. Daarom heeft LTC Hoogvliet een appgroep waarbij nieuwe (en bestaande) leden met elkaar in contact komen. Door aan te geven wanneer je zou willen spelen, kunnen andere spelers zich aanmelden. Er is ook een buddy voor nieuwe spelers (leden). De buddy zorgt voor verbinding met andere leden en kent de vereniging goed.

Aanmelden
Wil jij ook padellen of tennissen? Je kan je aanmelden via www.ltchoogvliet.nl, hier is ook meer informatie te vinden.