Lokale producten en artiesten tijdens markt en muziek bij de Brielse Boer

Een tractor met huifkar reed af en aan van de parkeerplaats naar de Brielse Boer toe en weer terug vol met bezoekers. Er was veel animo voor het evenement ”markt & muziek” op het terrein aan de Maasdijk in Zwartewaal.

Afgelopen zondag 22 april konden bezoekers langs allerlei kraampjes met lokale producten lopen en vooral kopen. Van sokken tot lokaal bier en koekjesmix tot kussens. Kinderen konden zich laten schminken en een suikerspin kopen.

Bij binnenkomst was er live muziek verzorgd door verschillende artiesten zoals, FAURE, Rachel Fiole en Kevin van Otterloo.

De organisatie laat weten blij en trots te zijn op alle bezoekers, standhouders, muziekanten en partners die hebben bijgedragen aan het succes van de ”markt en muziek”. Dankzij de vele handen was de schuur waar het evenement was binnen 3 uur weer in de standaard staat.