Koningsnacht XXL in Spijkenisse op het Uitplein

Tijdens Koningsdag is het altijd al gezellig druk in Spijkenisse. Dit jaar gaat het feest de avond ervoor al van start op het Uitplein.

Om 19:00 uur start het feestje met DJ CORRITO. Hij warmt het publiek lekker op voor anderhalf uur knallen met coverband LOOSE TIGHTS! Deze allround coverband speelt al jaren op de grootste podia en draait z’n hand niet om voor het bouwen van een feestje! Als afsluiter van de avond komen de mannen van Q-MUSIC HET FOUTE UUR!

Op de plek waar eigenaar Bas en bedrijfsleidster Andrea nu rustig zitten voor de bar om te poseren voor de foto is straks geen plek en tijd meer. Maximaal kunnen er 700 feestvierders komen genieten van de muziek. Het terras gaat volledig gebruikt worden, ook komt er een buitenbar.

”Dit zijn de momenten waarvoor je het doet” zegt Bas. Van de sfeer die op dit soort dagen rondom het cafe hangen kan hij genieten. Met dit evenement wil Bas de Koningsnacht in Spijkenisse op de kaart zetten. ”Ik hoop dat veel mensen ook een rondje ”dorp” doen”zegt hij zo maken wij er met iedereen een ongelofelijk mooi feestje van.

Tickets voor de Koningsnacht XXL zijn nu te koop voor € 11,50 via: www.cafemerz.nl.

Het feestje gaat door tot 23.30 uur daarna kunnen de buren genieten van hun nachtrust en zich klaar maken voor Koningsdag.