Eredivisie bij LTC Spijkenisse thuiswedstrijd op 14 april, publiek is van harte welkom

Bij LTC Spijkenisse spelen ze al enkele jaren op hoogniveau. Vorig jaar eindigde LTC Spijkenisse bijna in de play-offs. Vanaf 7 april gaan de eredivisie tenniswedstrijden van start.

Zondag 14 april is de eerste thuiswedstrijd. Om 12:00 uur gaan de spelers zich warm spelen en kunnen bezoekers gebruik maken van het terras. Ronald Abrahamsz (voorzitter) ”Het is altijd weer genieten, er komen allerlei bekende tennissers die je ook wel eens op tv ziet.” Iedereen is welkom om als publiek te komen kijken naar de wedstrijd.

Sponsoring mogelijk
Bedrijven die zichtbaar willen zijn en de club en sport een warm hart toedragen kunnen sponsor worden. Via de website van LTC Spijkenisse is hier meer informatie over te vinden.

Glenn Smits speelt nu zo’n 5 jaar bij LTC Spijkenisse en doet dit op eredivisieniveau. Hij geeft sinds kort ook tennisles. Glenn nodigt jeugd uit om eens een gratis proefles te komen volgen. Via het TOF Tennis programma kunnen kinderen standaard twee keer in de week komen tennissen. Ook zitten er allerlei leuke extra activiteiten in dit lidmaatschap. Via de pagina tenniskids op de website is meer informatie te vinden.

Het complete speelschema kan je terugvinden op de website van KNLTB. www.toptennis.tennis.nl/eredivisie-heren-2024/speelschema

Ronald Abrahamsz en Glenn Smits