Eredivisie bij LTC Spijkenisse, spannend en stralend weer

LTC Spijkenisse begon zondag met hun eerste thuiswedstrijd in de eredivisie tennis, en ze hadden geluk met het prachtige zonnige weer. Het tennispark was druk bezocht door enthousiaste tennisfans die werden getrakteerd op hoogwaardig tennisspel.

De landelijke KNLTB-Eredivisie viert dit jaar haar 125-jarig bestaan en heeft tal van bekende Nederlandse tennisspelers, waardoor het elk jaar een spannende competitie is.

Na een intensief trainingskamp in Altea, Spanje, was het LTC-tennisteam volledig klaar voor de uitdaging. Ondanks een veelbelovende start, verliep het begin van de wedstrijd niet zoals gehoopt. Ze stonden tegenover de favoriet en meervoudig kampioen, waardoor ze flink aan de bak moesten.

Misschien waren het de zenuwen of waren er enkele ongelukkige momenten, maar helaas eindigden de singles met een 0-4 achterstand voor LTC Spijkenisse, een kleine tegenvaller. Echter, na de lunch herpakten ze zich en vochten ze terug. Bijna slaagden ze erin beide singles te winnen. Ondanks een klein beetje pech ging één dubbel naar de tegenpartij. Gelukkig wisten ze hun eer te herstellen door de laatste dubbel in een spannende strijd te winnen.

Hoewel de eindstand 1-5 was in het voordeel van de tegenstander, had het resultaat anders kunnen zijn als enkele beslissende momenten anders waren gelopen. Desalniettemin geeft dit resultaat veel moed en zelfvertrouwen voor de volgende wedstrijd, waar ze er weer alles aan zullen doen om te winnen.

Alle tennisliefhebbers zijn natuurlijk altijd welkom op het prachtige tennispark en binnenkort ook op het padelpark. Hier kunnen ze genieten van hoogstaand tennis onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes.

Foto: LTC Spijkenisse