Een prik zo gepiept? Niet in Spijkenisse

Haal jij ook je prik? Een prik is zo gepiept! Is de slogan. Echter ontving Spieke meerdere berichten van mensen uit de rij dat ze al ruim een uur stonden te wachten.

Vandaag konden er gevaccineerd worden in Den Oert tussen 14:00 en 19:30 uur. Er kon gevaccineerd worden tegen HPV, DTP, BMR en MenACWY. Speciaal voor kinderen en jongeren organiseert CJG Rijnmond deze vaccinatiedag(en).

Overal waar auto’s konden staan stonden auto’s in het gras, op de stoep en in de bocht. Zelfs om 19:30 uur stond er nog een rij. Er was veel irritatie bij mensen die naar buiten kwamen. Er heerst ook veel onbegrip “waarom is dit niet goed geregeld?”

Normaal stelt de gemeente eenrichtingsverkeer in op de J.AHeijwegenlaan maar dat is om onduidelijke redenen niet geregeld vandaag.

De locatie verantwoordelijke erkent de lange wachtrijen van 45 minuten en soms wel langer. Er zijn zeven prikstraten en in totaal werken er vandaag 60 mensen. De opkomst is een stuk hoger als verwacht. Dit zorgt voor lange rijen. Een directe aanleiding voor de hoge opkomst is niet aanwijsbaar.Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]