Lichaam van de 59-jarige man uit Hoogvliet na drie weken gevonden in 2e Werkhaven

Het lichaam van de 59-jarige man die in het water was gevallen na een ongeval in de 2e Werkhaven is gevonden. Het ongeval gebeurde op woensdag 21 februari in de ochtend. Tijdens onderhoudswerkzaamheden aan een boorplatform viel de man van grote hoogte. De hulpdiensten zijn toen direct een grote zoekactie gestart.

Er werden duikers en een onderwaterdrone ingezet, dat leverde toen geen resultaat op. Vrijdagochtend is het lichaam van de man uit Hoogvliet, alsnog gevonden in de 2e Werkhaven. Er loopt nog een onderzoek naar het ongeval door de Nederlandse Arbeidsinspectie .


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]