Verhuizing sportschool Silent Dragon Hoogvliet naar Sportcentrum Spijkenisse

Boksschool Silent Dragon Hoogvliet gaat verhuizen. De sportschool gespecialiseerd in bokssporten heeft een nieuw onderkomen gevonden bij Sportcentrum Spijkenisse.

Het samengaan van beiden sportscholen levert mooie kansen op. Boksen, kickboksen en Muay Thai boksen; de gezamenlijke kennis en ervaringen worden gebundeld en kunnen nu volop worden ingezet. Vanaf vrijdag 1 maart is het officieel; en zal Silent Dragon Hoogvliet aan het Vlinderveen 475 te vinden zijn.

De van oorsprong Hoogvlietse sportschool was al langere tijd in Spijkenisse gevestigd. De nieuwe locatie is een goede en logische zet, vertelt Silent Dragon Hoogvliet eigenaar Chris Mahn. Het Spijkenisser Sportcentrum heeft naast de fitnes ruimte namelijk ook een boks ruimte die nu ten volle gebruikt gaat worden. Doordat de beiden sportscholen hun boks-lessen hier nu met elkaar gaan geven is er elke dag mogelijkheid tot het volgen van lessen. Ronald Hoogendoorn, eigenaar van Sportcentrum Spijkenisse vertelt: ‘We hebben nu zo’n 100 boks-lessen in de maand’.  Beiden eigenaren zijn enthousiast over de samenwerking; ‘Het plaatje is compleet’.

De boks-lessen worden onderverdeeld in lessen voor de jeugd en volwassenen. Voor de jeugd zijn er drie groepen; leeftijd gerelateerd. Maar hierin is ook de mogelijkheid om door te groeien naar een wedstrijdgroep, naar mate leerlingen vorderen in hun boks technieken. Op de boks-groepslessen staan altijd meerdere trainers vertellen beiden eigenaren. Er worden wedstrijden gedaan en ook zijn er sparrings-dagen door heel Nederland. Chris legt uit: ‘ Sparrings-dagen zijn eigenlijk dagen waarbij het gaat om de ervaring’. ‘Iedereen wint dan’, voegt hij lachend toe.

De beiden eigenaren zijn in het bezit van erkende boks-sport papieren waarmee ze voldoen aan de eisen van het Keurmerk Vechtsportautoriteit. Chris en Ronald geven aan; De boks-school is laagdrempelig,  voor de fanatieke bokser die wil groeien én voor de meer recreatieve bokser. Iedereen is welkom!


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]