Heropening ontmoetingsruimte ’t Koepeltje

De ontmoetingsruimte aan de Kromme Dreef 58 is vernieuwd. Woningstichting De Leeuw van Putten hoopt met het nieuwe uiterlijk van ‘t Koepeltje nog meer bewoners uit te nodigen om daar andere bewoners te ontmoeten.

De heropening was op 8 februari. Onder het genot van een hapje en drankje konden geïnteresseerde bewoners het nieuwe interieur bewonderen. Het meubilair was sterk verouderd en is nu vervangen voor nieuwe. Om dit te realiseren is er zelfs een interieurarchitect ingeschakeld die samen met de vrijwilligers het sfeerbeeld hebben bepaald.

Naast ‘t Koepeltje stelt De Leeuw van Putten nog drie woningen beschikbaar als
ontmoetingsruimtes voor bewoners. Dit zijn De Zwaan (Verdilaan 11), ‘t Roosenboompje (M.
Roosenboomstraat 50) en ’t Welhoeckje (IJsselstraat 2).