Zwaar gewonde bij schietpartij Koolwitjespad Hoogvliet

In Hoogvliet heeft vanmorgen rond 07:00 uur een schietincident plaatsgevonden. Dit gebeurde aan het Koolwitjespad. Het slachtoffer raakte zwaargewond. De politieagenten die als eerste ter plaatse waren verleende eerste hulp.

Over de aanleiding van het schietincident kon de politie nog niets zeggen. Er is dan ook nog geen verdachte aangehouden. De dader zou zijn gevlucht in een kleine zwarte auto. De politie vraagt omwonenden of andere mensen die beelden of meer informatie hebben contact op te nemen.

De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht, hierbij is ook een politiehond ingezet om naar sporen te zoeken.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]