Vuurwapen aangetroffen in Cederstraat na eerdere aanhoudingen in Rotterdam

De politie laat weten dat er vier jongens zijn aangehouden op zondag 14 januari. Dit was in Rotterdam Centrum. De jongens hadden verdovende middelen bij zich. Een verdachte kwam uit Spijkenisse en had een vuurwapen bij zich.

De politie in Spijkenisse is nadat er contact is geweest met de recherche van Rotterdam Centrum een woning aan de Cederstraat in Spijkenisse binnengestapt. In deze woning werden patronen en een vuurwapen aangetroffen. De persoon die aanwezig was in de woning is ook aangehouden.

De verdachten mogen zich binnenkort verantwoorden voor de rechter voor het in het bezit hebben van de vuurwapens. De vuurwapens zijn in beslag genomen en zullen vernietigd worden.

Beeld: De foto is ter illustratie en betreft niet de woning in Spijkenisse.