Samen het nieuwe jaar vieren bij Stichting De Nieuwe Brug

Er hing zaterdagmiddag een feestelijke sfeer op de locatie van Stichting De Nieuwe Brug aan de M.A. de Ruijterstraat veel deelnemers, vrijwilligers, ouders, buren en bekenden gingen in op de uitnodiging, om samen het nieuwe jaar te vieren. De bijeenkomst werd muzikaal omlijst door het koor Nieuw Rotterdam Zuid, dat de middag een extra feestelijk tintje gaf.

Al sinds haar oprichting in 1977 heeft Stichting De Nieuwe Brug een rol vervuld als organisatie die zich toelegt op het organiseren van ontspannende activiteiten voor mensen met een verstandelijke of verstandelijk handicap uit Spijkenisse.

Met meer dan 250 deelnemers en ruim 130 vrijwilligers wordt er wekelijks met volle toewijding gewerkt om de activiteiten zo gezellig mogelijk te maken. Op veel dagen van de week staat er wel iets op het programma, soms in kleine groepen en soms in grotere samenstellingen. Maar wat altijd overheerst, is de glimlach die op de gezichten van de deelnemers te vinden is.

Het Nieuwjaarsfeest was slechts een van de vele evenementen die de stichting organiseert. Op de website van De Nieuwe Brug zijn alle activiteiten te vinden.