Politie zoekt getuigen na dodelijke aanrijding N57

Op zondagochtend vroeg heeft er een fataal verkeersongeval plaatsgevonden op de N57 bij Brielle, waarbij een 22-jarige man uit Hoogvliet is overleden. De verkeerspolitie voert momenteel een onderzoek uit naar de toedracht van het incident en roept getuigen op om zich te melden. Vooral een vrachtwagenchauffeur die rond het tijdstip van het ongeluk, omstreeks 2.30 uur, ook op de N57 reed, wordt gevraagd contact op te nemen.

Het ongeval vond plaats bij de afrit van de N57 bij Brielle, waar de verongelukte auto, met daarin ook een 20-jarige bijrijder uit Hoogvliet, betrokken was. De bijrijder is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Verkeersspecialisten zijn direct gestart met het onderzoek, waarbij sporen zijn veiliggesteld en de auto in beslag is genomen voor verdere analyse. Hoewel er al met diverse getuigen is gesproken, blijkt uit het onderzoek dat er nog meer getuigen zijn, met name de bestuurder van een vrachtwagen die ten tijde van het ongeval op de N57 reed. De politie wil graag in contact komen met deze persoon. Eventuele andere getuigen en beeldmateriaal van dashcams worden eveneens verzocht zich te melden.

Heeft u iets gezien of heeft u beelden? Neem dan contact op met de opsporing van Team Verkeer via 0900-8844. Of als u liever anoniem blijft, dan kunt u ook contact opnemen  met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie